Waterbeddenwinkel Rotterdam

Kwalitatieve waterbedden worden in Nederland alleen verkocht bij de betere beddenspeciaalzaken. Voor de regio Rotterdam zijn wij - Waterbeddenstudio Hendriksen - de meest ervaren waterbedden specialist. Samen met ons team hebben we reeds vele mensen een comfortabele slaapkamer kunnen bezorgen.

Teveel mensen hebben slaapproblemen of lichamelijke klachten omdat zij niet op de juiste matrassen, boxsprings of bedden slapen. Bij Waterbeddenstudio Hendriksen hebben wij hier een antwoord op. Middels eenvoudige maar unieke thuismetingen, kunnen we u tezamen met ons brede aanbod van perfect advies voorzien. Zo slaapt u altijd in een bed wat op uw lijf geschreven is.


Plan een bezoek

Waterbedden bezorging en onderhoud

Ook voor de plaatsing, verzorging en het onderhoud kunt u bij ons terecht.
Omdat wij over alle waterbedden kennis beschikken doen wij dit graag allemaal zelf. Wij werken met watermeters die op basis van uw lichaamslengte en -gewicht de ideale hoeveelheid water voor in uw waterbed berekenen. Bij levering installeren wij uw waterbed in uw slaapkamer en voegen we gelijk de correcte onderhoudsmiddelen toe.

Mocht er eventueel op een later moment extra onderhoud nodig zijn aan uw waterbed, zoals het bijvullen, repareren of toevoegen van conditioner, komen wij uiteraard bij u terug. Dat is de goed-slaap-garantie die wij leveren!

Heeft u vragen over Wa'Core of waterbedden in het algemeen? Bezoek de Vragen & Informatie pagina, vraag het specialist Leo Hendriksen; 078 - 613 4490 of kom langs in de showroom in Dordrecht, Toulonselaan 67 - 69.


Neem contact op

Afdrukken