Waterbedden

Het waterbed is allang niet meer wat het was. De vele ontwikkelingen en trends die zich binnen deze markt hebben ontwikkeld hebben ervoor gezorgd dat het waterbed vandaag de dag bijna niet meer is te onderscheiden van een conventioneel matras. Het voordeel van een ondersteuning van het hele lichaam en hiermee een gezonde nachtrust, is nog steeds duidelijk aanwezig.

Het ene waterbed is het andere niet. Er zijn nogal wat verschillen in bijvoorbeeld de hardheid, het gewicht en de stabilisatie van een waterbed. De kwaliteit hangt vervolgens af van het soort vinyl, verwarmingselementen, covers, schuimranden en bodemplaten. Bij Waterbeddenstudio Hendriksen willen wij u uitsluitend de beste kwaliteit aanbieden en daarom kiezen wij al jarenlang voor de waterbedden van Wa’Core. Sinds 1978 lopen zij voorop als het gaat om het ontwikkelen en ontwerpen van waterbedden. Door hun jarenlange ervaring, professionele kennis en actuele marktinformatie zijn zij één van de Europese marktleiders.

Het volledige assortiment aan waterbedden, watermatrassen en accessoires vindt u bij ons in de winkel. Ook voor de plaatsing, verzorging en het onderhoud kunt u bij ons terecht.

Wa'Core Scatola

Karakteristieke en tijdloze uitstraling
Comfortline splitliner
Keuze uit diverse hoofdborden
Keuze uit diverse stoffen en leatherlooks


Op de foto is Scatola voorzien van een Kent hoofdbord en gestoffeerd in een stof uit de Wa’Core collectie. De Scatola wordt geleverd met verwarming, tijk en Wa’Core installatiepakket.

Afmetingen:
- Breedte: 140 / 160 / 180 / 200 cm.
- Lengte: 200 / 210 / 220 cm.
- Instaphoogte: 55 / 60 / 65 cm.

Bekijk en test de Scatola in onze studio

Vanaf€ 3.745,-

Getoonde prijs is voor de afmeting 180 x 200 cm

Wa'core Wood Split

Modern design
Houten frame
Keuze uit diverse hoofdborden
Personaliseerbaar


Het moderne design geeft rust in elke slaapkamer. Met als basis het stevige, maar subtiele houten frame. De Wood Split wordt geleverd met verwarming, tijk en Wa’Core installatiepakket.

Afmetingen:
- Breedte: 80 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200 cm.
- Lengte: 200 / 210 / 220 cm.
- Hoogte: 50 / 57 cm.

Bekijk en test de Wood Split in onze studio

Vanaf€ 1.365,-

Getoonde prijs is voor de afmeting 180 x 200 cm


Afdrukken