Waarom een waterbed kopen bij Hendriksen?

  1. Samen stellen we je persoonlijk slaapprofiel op, dat doen we met behulp van de bodyscan. We kijken naar je voorkeurslighouding. Ben je hoofdzakelijk een rug- buik of zijslaper? Speelt transpiratie een rol en moeten we rekening houden met allergie├źn? Lig je liever iets harder of iets zachter? Met het instellen van de waterhoeveelheid kunnen wij wonderen verrichten.
  2. Op basis van je lighouding en van jouw voorkeur kiezen we ook het juiste hoofdkussen, dat je bij ons altijd binnen 3 nachtjes slapen mag ruilen.
  3. Voor het juiste slaapklimaat in bed besteden we voldoende aandacht aan het juiste dekbed. Bij een waterbed is het van belang extra aandacht aan het dekbed te besteden, omdat een waterbed van zichzelf al verwarmd is. De beste keuze is vaak een wol of ganzendons dekbed.
  4. Een niet te onderschatten factor is het bedtextiel. Dit dient voldoende elastisch te zijn, zodat het goed de contouren van je lichaam volgt. Bij een waterbed loop je het risico door de keuze van het verkeerde bedtextiel, niet goed te slapen.
  5. Wij werken niet met ingehuurde montage personeel. Daarom doen wij het leveren, monteren, vullen en afstellen allemaal zelf bij jullie thuis.
  6. Onze instelgarantie is op alle bedden (indien instellen mogelijk is) van toepassing, dus ook op de waterbedden. Instelgarantie houdt in dat, mocht de klant niet tevreden zijn met het ligcomfort, wij er alles aan gaan doen om het bed zodanig aftestellen dat de klant wel tevreden is.


Afdrukken